24827187

Cases

Patient cases


Jeg er 67 år gammel, og har gennem de sidste 20 år døjet med eksem, ekstrem tørhed og voldsom hævelse omkring øjnene. I et tilfælde så alvorligt, at jeg måtte søge akut hjælp på skadestue.

Jeg har altid relateret mine udbrud til hvad jeg har spist, og har tænkt, at det må jeg leve med. Det har varieret hvilke typer mad jeg har reageret på, men gennemgående kan jeg nævne røgede madvarer, stærkt krydret mad.

Min hud omkring øjnene var med tiden blevet meget sart og pergamentagtig, af al for meget brug af den ”nemme” løsning, kortison.

Mandag d. 14.11.2016 fik jeg min første behandling med akupunktur hos Kirsten Petersen. Allerede tirsdag morgen var hævelsen faldet noget, og da jeg mødte til min 2. behandling torsdag d. 17.11. var meget af hævelsen og en voldsom rødmen kraftigt reduceret. Ligeledes var min pergamenthud i gang med at regenerere.

Efter fire behandlinger var jeg fuldstændig symptomfri, og gik over til at få akupunktur en gang om ugen, dernæst hver 14. dag. I øjeblikket er det hver tredje uge.

Jeg har eksperimenteret med at spise madvarer, som jeg tidligere har reageret på, og det går fint. Jeg er begyndt at bruge sminke igen, og det går også fint.

Jeg kan næsten ikke tro min egne øjne, når jeg ser mig i spejlet om morgenen, og jeg bare ser helt almindelig ud. Jeg er blevet helbredt, og jeg er så glad.

I tilgift kan jeg sige, at jeg oplever en ro i min krop, som jeg ikke vidste var mulig, en ro, som jeg mærkede brede sig ved 1. behandling med akupunktur hos Kirsten Petersen.

 

Sørup, d. 20.1.2017

Anette Brethvad

 
Book online her

Seneste nyt fra Facebook

04. oktober 2022


Hvis du vil gøre noget godt for dig selv for at få et godt immunforsvar, så læs …

18. august 2022


Læseværdig ‼️‼️

02. juli 2022


Hydrogenterapi er så spændende, du er velkommen til at kontakte mig for at høre …