24827187

Nyheder

Nyheder


Vitamin og mineraltest

Som noget nyt i klinikken tilbyder jeg nu også vitamin og mineraltest, som kan give dig en ide om, hvad du mangler af vitaminer, mineraler og sporstoffer i kroppen.
Det er en test, der varer 15 min. 
du skal blot holde en metalcylinder i hånden, mens apparatet vha. elektromagnetiske signaler tester din krop.
Du må/kan ikke bruge testen til en konkret konklusion på en diagnose, men som en rettesnor for, om du mangler nogle vitaminer, eller du måske tager for meget af noget andet.
Når testen er overstået, gennemgår vi resultatet sammen og du får en seddel med hjem, hvor der er nogle forslag til, hvad du kan tage for at optimere kroppen.

 

Eqology

Nyhed fra Eqology som kan få stor indflydelse på vores helbred. De er netop kommet med en helt ny og forbedret Omega 3 fedtsyre som hedder Pure Arctic oil, det er en fiskeolie, som er fremstillet af koldtvandsfisk, lige efter de er kommet om bord på kutteren. Den er tilsat en meget god olivenolie, D3 vitamin og citrus for smagen.

Denne olie vil nedsætte vores inflammation i kroppen, og vi kan endda måle det, ved en blodtest (den kan købes hos mig), som du kan lave selv og sende til Oslo, du vil efterfølgende få svaret på dit forhold mellem omega 6 og omega 3 i kroppen, og derefter tage stilling til om du skal starte på EQ olie eller en anden fiskeolie.

Du kan læse mere ved at følge dette link.

Du er også velkommen til at ringe for yderligere information 2482 7187.

 Book online her