24827187

Vitamin/mineraltest

Vitamin/mineraltest


Jeg er i gang med en efteruddannelse indenfor ernærings og kost tilskud hos PharmaNord, så jeg bedre kan rådgive om hvilke kost tilskud, der er relevante for den enkelte. Til det kan jeg bruge nedenstående apparat. 

Corpus Analyser 

Få testet din krop uden blodprøve, der findes i dag sikre måder at finde ud af om din krop mangler noget eller hvor kroppen har ubalancer. 
Corpus analyser pro er et nyt apparat, der hurtigt og nøjagtigt kan analysere kroppen ved hjælp af elektromagnetiske signaler. Der testes bl.a. for vitaminer, mineraler, sporstoffer og fedtstoffer, men også kroppens energi og en masse andre informationer kan i løbet af kort tid afsløre en masse om kroppen.
Den samlede måling omfatter ca. 240 parametre i 40 grupper, bl.a. kredsløbet, knogler, tarm, lever, galdeblære, sporstoffer, meridianer, allergier mm.

 

Selve testen varer ca. 1 minut, hvor du i afslappet liggende eller siddende stilling holder en metalcylinder i hånden og efter ganske kort tid har apparatet analyseret, udregnet og opstillet dine tal via en computer. Du må ikke have smykker eller elektroniske genstande på dig.
Testen tager i alt ca. 15 minutter.

Hvem er uegnet til at tage testen

Patienter med pacemaker eller andre elektroniske implantater kan ikke få foretaget testen.
Børn under 12 år og gravide kvinder anbefales ikke at tage testen.

En vitamin- og mineraltest koster 200 kr.
Den udvidede test, hvor alle parametre aflæses og forklares koster det 600 kr.

Vi laver i samarbejde en plan for hvilke tiltag, der ville gavne dig, og efter ca. 3 mdr. kan vi lave en ny test, der kan kortlægge om planen har virket, eller om der skal justeres på den.

OBS: Disse udsagn er ikke blevet evalueret af de medicinske kontrolråd. Dette produkt har ikke til formål at diagnosticere, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom. Du skal fortsætte med den behandling din læge eller sygehus har sat dig i, men du kan få en rigtig god ide om hvad status er mht. vitaminer, mineraler og sporstoffer.
Alle udtalelser omhandlende konsekvenser, egenskaber og effekter er baseret på empiriske resultater med CorpusAnalyseren.

 Book online her