24827187

AMD behandling

AMD behandling


Jeg kan nu også tilbyde behandling til dig der har fået en øjenlidelse, AMD, grå og grøn stær eller andre diagnoser i øjnene.

Der er ikke mange behandlingsmuligheder i det etablerede system mod øjenlidelsen AMD, ved AMD går synscellerne i den gule plet til grunde. Personens skarpe syn svækkes, hvorimod det perifere orienteringssyn bevares, og da det er ens syn, der er truet, virker det helt uoverskueligt for fremtiden, hvad med at køre bil, se sine nærmeste, se TV, se naturen. Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man får sådan en diagnose.

AMD er en forkortelse af øjensygdommen Aldersrelateret Macula Degeneration måske bedre kendt som alderpletter på nethinden, eller forkalkninger på nethinden, det sidste er helt forkert, da det intet har med forkalkninger at gøre.

Det kan være en god ide at have en med til vores første møde, da der er en del information.

1. konsultation starter med en grundig samtale, hvor jeg bl.a. spørger ind til kostvaner, medicinforbrug, kosttilskud, fordøjelse, livsstil, motion m.m. da du faktisk kan gøre en del selv for at ændre situationen.

Alle behandlinger vil blive tilrettelagt efter den enkeltes symptomer og tilstand og rettes ind igennem forløbet afhængig af symptomer og ændringer.

Behandlingen foretages ved at du får tynde akupunkturnåle i fødder, hænder og hoved for at stimulere bl.a. nyrer og lever. Derudover suppleres med øreakupunktur for at stimulere hjernen og derved også immunsystemet.

Desværre er der ikke nogen garanti for at akupunktur behandling hjælper, men det er vel værd at give det en chance, når en så vigtig sans er ved at forsvinde. Vi vil løbende evaluere forløbet, og måske vil du opleve, at der er andre småskavanker, der ændrer sig i forløbet.

  1. Du skal til din optiker og have lavet en synsprøve inden du starter behandlingerne.
  2. Behandlingsforløbet vil indbefatte 15 behandlinger over 2-3 mdr. for at du kan regne med resultatet, hvor der er 2 behandlinger de første 2 uger, derefter 1 behandling pr. uge. Der skal mindst 10 behandlinger til inden du kan forvente nogen ændringer på synet.
  3. Optiker efter endt behandling og hvis der er bedring skal du regne med vedligeholdelsesbehandling ca. hver anden måned.

Der kan være flere forskellige årsager til AMD, de mest kendte er alder, arvelig disposition, diabetes, rygning, mangel på grøntsager i kosten. Men brugen af gigtmedicin og ekstrem stress kan også udløse AMD.

Det er af afgørende betydning for behandlingen af våd AMD, at denne sker så hurtigt som muligt efter sygdommen er erkendt. I modsat fald vil sygdommen medføre så meget arvæv i øjet, at behandlingen ikke kan finde sted.

Prisen for de 15 behandlinger er 6000 kr.

Hvis du efter 1. konsultation finder ud af, at du ikke vil gennemføre de 15 behandlinger, er det okay at sige fra der, og betale de 500 kr, som 1. konsultation koster, men er du startet er det vigtigt at gennemføre for at opnå det optimale resultat.Book online her

Seneste nyt fra Facebook

15. april 2022


Pollentallene stiger, og akupunktur kan virkelig gøre en forskel.

14. marts 2022


Læs her om magnesium.

10. marts 2022


Foråret er på vej, og det er en skøn tid for mange, men lider du af allergi, er …

27. februar 2022


Så er jeg ved at være klar igen efter en veloverstået operation, jeg starter op …